ویلچر ارتوپدی

ویلچر ارتوپدی از جمله ویلچر هایی است که زیاد محبوب نیست و تعداد افراد محدودی خواهان استفاده از آن هستند. به علت محبوبیت کم این محصول، ممکن است هنگام خرید سوالات زیادی ذهن شما را مشغول کند. در این مقاله سعی کردیم تا مقداری ئر رابطه با ویلچر ارتوپدی توضیح دهیم تا به آشنایی کافی با این محصول برسید.

ویلچر ارتوپدی چیست

افرادی که توانایی راه رفتن ندارند، بهتر از یکسری وسایل برای جا به جایی استفاده کنند. این وسایل و تجهیزات، ویلچر یا واکر هستند. ویلچرها انواع مختلفی دارند که بر اساس کارآمدی و کاربرد در دسته های مختلفی قرار می گیرند. ویلچر های ارتوپدی یکی از انواع ویلچرها هستند که مانند ویلچرهای ساده به افرادی توصیه می شوند که توانایی راه رفتن ندارند اما توانایی حرکت دادن ویلچر را دارند.

ولیچرهای ارتوپدی از قسمت های مختلفی تشکیل شده اند: چرخ های بزرگ برای عقب، ترمز، زیرپایی تاشو و دستگیره ثابت. ویلچرهای ارتوپدی تمامی قابلیت های ویلچرهای ساده را دارند. تنها ویژگی که آن ها را از هم متمایز میکند، امکان جدا کردن جا پایی و زیر دستی است.

استفاده از بهترین مارک ویلچر برای افرادی که توانایی حرکت خود را از دست داده و در حال درمان می‌باشند، بسیار مهم و اساسی است. در واقع استفاده از ویلچر می‌تواند روحیه افراد را تقویت کرده و آن‌ها را به سمت موفقیت و بهبودی بکشاند. برای این که بتوانید یک ویلچر ارتوپدی با کیفیت و قیمت مناسب را خریداری کنید، در ابتدا لازم است با تمام ویژگی‌های این محصول آشنا شوید.

ویلچر ارتوپدی

راهنمای خرید بهترین مارک ویلچر ارتوپدی

اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که باید در خرید این محصول به یاد داشته باشید، سن فرد و همچنین مدت زمان استفاده از ویلچر می‌باشد. ویلچرهایی که برای استفاده‌های کوتاه مدت طراحی شده‌اند، معمولا قیمت مناسب‌تری داشته و از کیفیت پایین‌تری برخوردار هستند. در نتیجه؛ برای خرید بهترین مارک ویلچر ارتوپدی، باید هزینه بالاتری را پرداخت کنید.

وزن و ابعاد ویلچر:
یکی دیگر از نکاتی که باید به خاطر داشته باشید و به آن توجه کنید، وزن پایین و جمع و جور بودن ویلچر است. سعی کنید ویلچری را خریداری کنید که وزن سبک‌تری داشته و امکان جابه‌ایی راحت‌تری را برای شما فراهم کند.

جنس:
جنس ویلچر و همچنین انعطاف‌پذیری آن در قسمت پشتی و نشیمنگاهی یکی دیگر از موارد مهمی است که در خرید بهترین مارک ویلچر ارتوپدی باید به آن توجه کنید. این ویژگی باعث می‌شود تا در صورت استفاده طولانی مدت بدن شما اذیت نشود.

قیمت:
همانطور که گفتیم؛ ویلچرها انواع مختلفی داشته و بسته به نوع ویلچر قیمت آن‌ها متفاوت است. معمولا قیمت ویلچرهای ساده و یا ارتوپدی نسبت به باقی ویلچرها مناسب‌تر می‌باشد.

از آن‌جایی که تنوع نوع و مدل ویلچرهای ارتوپدی بسیار بالاست، در نتیجه؛ خریداران این محصول دچار سردرگمی شده و نمی‌توانند بهترین مارک ویلچر ارتوپدی را انتخاب کنند. از این رو؛ ما در این مقاله از مجله بونگ سعی داریم بهترین ویلچرهای ارتوپدی را به شما معرفی کنیم تا شما بتوانید بهترین و البته به صرفه‌ترین خرید را تجربه کنید.

راهنمای خرید بهترین ویلچر ارتوپدی

موارد تشخیص ویلچر مناسب

همه ما افرادی را دیده ایم که به دلایل مختلف مجبور به استفاده از ویلچر می باشد. بیماران مبتلا به بیماری های اختلال حرکتی از جمله کسانی هستند که همواره به ویلچر احتیاج دارند.

ویلچر ها سهم بزرگی در زندگی این افراد دارا می باشند. تمامی امور مربوط به رفت و آمد این افراد به وسیله ویلچر انجام میگردد. به همین جهت مهندسان ساخت تجهیزات پزشکی توجه خاصی به ساخت آن می کنند.
برخی از موارد تشخیص یک ویلچرمناسب عبارتند از:

1. به حداکثر رساندن توان حرکتی فرد به طور مستقل
2. پیشگیری یا کاهش آسیب در اندام ها
3. حداقل رساندن هزینه های نگهداری
4. ابعاد مناسب نسبت به فرد و نوع استفاده

موارد تشخیص ویلچر مناسب

همچنین ویلچر ها به عنوان های غیر ضروری نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. مثلا اگر فردی یک پای صدمه دیده داشته باشد و یا دارای سرگیجه باشد می تواند به طور عادی و یا با عصا حرکت کند،اما برای افزایش ایمنی خود می تواند با ویلچر جا به جا شود.

ساختار ویلچر ارتوپدی

پیکربندی پایه‌ای این ویلچر ترکیبی از یک ویلچر استاندارد با ویژگی لم دادن است.

ابعاد (عرض و عمق) صندلی: عرض صندلی برای ویلچرهای افراد بالغ، بسته به مدل انتخاب شده، حدود 14 تا 22 اینچ می‌باشد.
عمق صندلی برای ویلچرهای افراد بالغ، بسته به مدل انتخاب شده، بین 16 تا 18 اینچ در نظر گرفته می‌شود.

ارتفاع صندلی: ارتفاع صندلی در یک ویلچر راحتی به طور معمول بین 17 تا 20‌ اینچ می‌باشد.

ارتفاع پشتی صندلی: درحالی‌که ارتفاع پشتی صندلی در اکثر ویلچرها، قابل تنظیم در محدوده 16 ‌تا 20‌ اینچ قابل تنظیم می‌باشد، ارتفاع پشتی یک ویلچر راحتی باید بالاتر باشد تا در موقعیت استراحت از کتف پشتیبانی شود. ارتفاع پشتی استاندارد 22 ‌یا 23‌ اینچ است با یک تکیه‌گاه اضافی برای حمایت و تکیه دادن سر ‌کاربر!

قاب، وزن و ظرفیت: ویلچرهای راحتی به طور کلی برای استفاده‌های سازمانی طراحی شده‌اند و ساختاری نسبتا سنگین دارند. فریم‌ها به طور معمول از فولاد ساخته شده و وزن آن بین 20 تا 25 کیلوگرم است. آنها معمولا تاشو هستند اما وزن و اندازه آنها باعث می‌شود که به سختی حمل شوند.

چرخ کاستر، چرخ و لاستیک: چرخ‌های عقب در این دسته ویلچر به طور معمول در ابعاد 20‌، 22‌ یا 24 اینچ در دسترس هستند. ابعاد بزرگتر رایج‌تر هستند و دارای لاستیک‌های پر از هوا و یا جامد هستند. لاستیک‌های جامد رایج ترند. سایز چرخ‌های کاستر جلو ویلچرهای راحتی تقریبا همیشه 8 ‌اینچ و جامد است.

صفحات محور: صفحات محور به عنوان یک گزینه برای صندلی‏های راحتی مطرح نیست، اما برخی مدل‏ها دارای موقعیت مکانی دوتایی برای تنظیم ارتفاع صندلی می‌باشند.

ترمزها: ترمزهای ویلچرهای راحتی دارای همان روش فشاری یا کشیدنی برای قفل کردن ترمز که بر روی اکثر ویلچرها می‌باشد، است. اما برخی از مدل‏ها‎، ترمزهایی را ارائه می‌کنند که توسط کاربر قابل دسترسی نیستند.
یکی دیگر از گزینه‌های این نوع ویلچر نگه دارنده‌های برجسته است که هم‌چنین به عنوان کمک‌های درجه‌ای شناخته می‌شود که بر روی چرخ‌های ویلچر فشار می‌آورد و مانع از چرخیدن آنها به عقب می‌شود، درحالی‌که اجازه می‌دهد در هنگام بالا رفتن از دامنه به جلو رانده شوند.

نگه دارنده‌های برجسته با لاستیک‌های جامد و توپر کار نمی‌کند و تنها با لاستیک‌های هوادار و یا ترکیب لاستیک‌های هوادار و جامد و توپر کارایی دارد.

دسته ویلچر: دسته‌های ویلچر می‌توانند طولی کامل یا به اندازه طول دست داشته باشند. قابلیت تنظیم ارتفاع و یا ارتفاع ثابت داشته باشند ولی معمولا قابل جدا شدن هستند.

دسته‌های طول کامل اغلب برای کمک به افرادی هستند که از بازوهایشان برای پشتیبانی در هنگام حرکت استفاده می‌کنند درحالی‌که طول میز اجازه می‌دهد که ویلچر در کنار یک میز قرار گیرد بدون اینکه آنها را از میز دور کنند یا دسته را حذف کنند.

نکته قابل توجه دیگر ارتفاع دسته است. دسته‌های استاندارد 9 یا 10 اینچ ‌بالاتر از ریل صندلی خواهد بود. اگر یک بالشتک اضافه شود ارتفاع موثر 7 تا 8 اینچ خواهد شد که برای اکثر مردم نیز کوتاه است. اگر دسته‌ها بیش از حد کوتاه باشند، شانه‌ها افت می‌کنند و کاربر مجبور می‌شود خم شود که احساس ناخوشایندی در حالت نشسته بر روی صندلی می‌دهد و ناراحت‌کننده باشد.

پایه: پایه برای این نوع ویلچر بسیار ابتدایی است. پایه‌های ویلچر از نوع نوسان کننده و مقدماتی هستند، اما پایه بالارونده تنها ابزاری است که در جلوی ویلچر نصب می‌شود و برای فردی که از ویلچر راحتی استفاده می‌کند، مناسب است.

ساختار ویلچر

مزایا و معایب ویلچر ارتوپدی

ویلچر ارتوپدی دارای مزایای زیادی است که از مهم ترین آن ها می توان به حالت خوابیده پشتی برای استراحت، راحتی بیشتر و نگه داشتن سوند اشاره کرد.

با این حال معایب خاص خود را نیز دارند. این ویلچر سنگین است و به سختی حرکت داده می شود یا تا می شود. در کنار این معایب می توان به گران بودن این ویلچر نیز اشاره کرد.

مزایا و معایب ویلچر
سخن پایانی

ویلچر یکی از ابزار بسیار مهم در زندگی بسیاری از افراد است. شاید در نگاه اول چندان آشکار نباشد، اما باید بدانید که کیفیت و ویژگی‌های یک ویلچر، برای کاربران آن بسیار مهم است؛ زیرا که فرد قسمت اعظم زندگی و کارهای روزمره‌ی خود را بر روی آن می‌گذراند.

در این مقاله ویژگی‌های پراهمیت یک ویلچر ارتوپدی خوب را به شما معرفی کردیم. به یاد داشته باشید که شما می‌توانید با مراجعه به وبسایت ما، بهترین و باکیفیت‌ ترین ویلچرها اعم از ویلچر و ویلچر برقی را تهیه کرده و به عنوان یک کاربر، به زندگی خود رنگ و بویی دیگر ببخشید.

  • office
  • شهریور 7, 1401
  • 353 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 16 =

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!